52.3.2.1 Charakteristika pokrmů studené kuchyně - ke stažení

52.3.2.2 Majonézy, marinády - ke stažení

52.3.2.3 Rosol, aspik - ke stažení

52.3.2.4 Masové a sýrové pěny - ke stažení

52.3.2.5 Śložité saláty - ke stažení

52.3.2.6 Paštiky - ke stažení

52.3.2.7 Opakování - ke stažení

52.3.2.8 Plněná zelenina - ke stažení

52.3.2.9 Plněná vejce - ke stažení

52.3.2.10 Plněné ovoce - ke stažení

52.3.2.11 Obložená vejce - ke stažení

52.3.2.12 Obložené chlebíčky - ke stažení

52.3.2.13 Chuťovky, kanapky - ke stažení

52.3.2.14 Výrobky z ryb - ke stažení

52.3.2.15 Obložené mísy - ke stažení

52.3.2.16 Pochoutková másla - ke stažení

52.3.2.17 Ověření učiva (test) - ke stažení

52.3.2.18 Příprava huspenin - ke stažení

52.3.2.19 Fáše, galantiny - ke stažení

52.3.2.20 Výrobky ze sýrů - ke stažení

52.3.2.21 Úprava těst - ke stažení

52.3.2.22 Medailonky - ke stažení

52.3.2.23 Výrobky z korýšů - ke stažení

52.3.2.24 Měkkýši ve studené kuchyni - ke stažení

52.3.2.25 Pečeně - ke stažení

52.3.2.26 Výrobky z mletého masa -ke stažení

52.3.2.27 Slané pečivo - ke stažení

52.3.2.28 Pokrmy z telecího masa - ke stažení

52.3.2.29 Drůbeží pokrmy - ke stažení

52.3.2.30 Ozdoby - ke stažení

52.3.2.31 Výrobky z vepřového masa - ke stažení

52.3.2.32 Ověřování učiva (test) - ke stažení

 

Jste zde: SŠSPaS Zábřeh  >  Příprava pokrmů studené kuchyně

Příprava pokrmů studené kuchyně

 

© SŠSPaS Zábřeh 2011   |   úvod   |   kontakty   |   podatelna   |   úřední deska   |   přijímací řízení   |   administrace   |   Tvorba webových stránek Užitečnýweb.cz