32.7.3.1 Ovoce, zelenina - ke stažení
32.7.3.2 Činnosti v kuchyni - ke stažení
32.7..3.3 Maso - ke stažení
32.7.3.4 Mléčné výrobky - ke stažení
32.7.3.5 Vybavení kuchyně - ke stažení
32.7.3.6 Kuchyňské náčiní - ke stažení
32.7.3.7 Koření - ke stažení
32.7.3.8 Dezerty - ke stažení
32.7.3.9 Předkrmy - ke stažení
32.7.3.10 Ryby - ke stažení
32.7.3.11 Alkohol - ke stažení
32.7.3.12 Nealko - ke stažení
32.7.3.13 Snídaně - ke stažení
32.7.3.14 Oběd - ke stažení
32.7.3.15 Pokrmy v anglicky mluvících zemích - ke stažení
32.7.3.16 Večeře - ke stažení
32.7.3.17 Cukrovinky - ke stažení
32.7.3.18 Polévky - ke stažení
32.7.3.19 Nádobí používané při servírování - ke stažení
32.7.3.20 Menu - ke stažení
Jste zde: SŠSPaS Zábřeh > AJ Odborná slovní zásoba pro kuchaře - číšníky
© SŠSPaS Zábřeh 2011 | úvod | kontakty | podatelna | úřední deska | přijímací řízení | administrace | Tvorba webových stránek Užitečnýweb.cz