32.7.3.1 Ovoce, zelenina - ke stažení

32.7.3.2 Činnosti v kuchyni - ke stažení

32.7..3.3 Maso - ke stažení

32.7.3.4 Mléčné výrobky - ke stažení

32.7.3.5 Vybavení kuchyně - ke stažení

32.7.3.6 Kuchyňské náčiní - ke stažení

32.7.3.7 Koření - ke stažení

32.7.3.8 Dezerty - ke stažení

32.7.3.9 Předkrmy - ke stažení

32.7.3.10 Ryby - ke stažení

32.7.3.11 Alkohol - ke stažení

32.7.3.12 Nealko - ke stažení

32.7.3.13 Snídaně - ke stažení

32.7.3.14 Oběd - ke stažení

32.7.3.15 Pokrmy v anglicky mluvících zemích - ke stažení

32.7.3.16 Večeře - ke stažení

32.7.3.17 Cukrovinky - ke stažení

32.7.3.18 Polévky - ke stažení

32.7.3.19 Nádobí používané při servírování - ke stažení

32.7.3.20 Menu - ke stažení

 

Jste zde: SŠSPaS Zábřeh  >  AJ Odborná slovní zásoba pro kuchaře - číšníky

AJ Odborná slovní zásoba pro kuchaře - číšníky

 

© SŠSPaS Zábřeh 2011   |   úvod   |   kontakty   |   podatelna   |   úřední deska   |   přijímací řízení   |   administrace   |   Tvorba webových stránek Užitečnýweb.cz